ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Όταν ένα κερί καίγεται

Messinian candles στις 07-12-2022
Όταν ένα κερί καίγεται

Το κάψιμο των κεριών είναι πολύ ευεργετικό για την υγεία του ανθρώπου. Ο νους χαλαρώνει και ο άνθρωπος νιώθει πιο ήρεμος. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ανακουφιστεί από το άγχος και την κατάθλιψη. Η αλήθεια είναι ότι νιώθεις πάντα αυτή τη μαγική αίσθηση ηρεμίας που απλώνεται σε κάθε χώρο με αναμμένα κεριά. Ειδικά τα αρωματικά απελευθερώνουν τόσο ευεξία και χαλάρωση, τόνωση και ευτυχία μαζί, που κρίνονται πια ως απαραίτητα για μια εσωτερική δύναμη.  Στο μεταξύ, η ζεστασιά που φέρνουν οι φλόγες τους είναι τόση θαυματουργή , που μπορούν να καλύψουν έτσι απλά κι ανακουφιστικά ατελείωτες ώρες μοναξιάς και περισυλλογής. 

Είναι πολύ ευπροσάρμοστα και ανάλογα με το στυλ και τις προτιμήσεις του καθενός, δίνουν μια κομψή πινελιά στο χώρο. Μπορείτε να δημιουργήστε μια μαγική ατμόσφαιρα, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε εξωτερικούς χώρους, όπως στην βεράντα και στον κήπο σας.

Ο φωτισμός των κεριών κατά την διάρκεια της προσευχής και του διαλογισμού αποτελεί ένα θαυμάσιο τρόπο για τη χαλάρωση του νου. Υπάρχουν πολλές ασκήσεις και τεχνικές που περιλαμβάνουν την εστίαση στη φλόγα ενός κεριού.

Τα κεριά είναι ένας υπέροχος τρόπος για να γιορτάσετε γενέθλια, γάμους, επετείους, όπως και να οργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών.

Το τρεμόπαιγμα της φλόγας των κεριών δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που δεν μπορεί να αντικατασταθεί με οτιδήποτε άλλο. Αμέσως ο χώρος γίνεται πιο οικείος και φιλόξενος, δημιουργώντας μια γαλήνια και ζεστή ατμόσφαιρα.

Τα κεριά είναι αντικείμενα που χρησιμοποιούνται τόσο στη διακόσμηση όσο και για μεταφυσικούς, θεραπευτικούς σκοπούς από πάρα πολύ παλιά, σχεδόν από τότε που ανακαλύφθηκε η φωτιά. Το κερί είναι ένα πολύ ισχυρό συμβολικό αντικείμενο που ενεργοποιεί τη φωτιά και το φως στη ζωή μας, τόσο στο υλικό, σωματικό επίπεδο όσο και στα επίπεδα της ψυχής και του πνεύματος.

 

Αξιολογήσεις (0)
BACK TO TOP